Esittely


Missä?

Aihkimaja A sijaitsee rauhallisessa jänkämaisemassa Levin Rakkavaarassa, noin puolessa välissä Hullun Poron ja golfkentän välissä. Matkaa Hullulta Porolta tietä pitkin on noin 2,5 km ja ulkoilureittiä pitkin reilu kilometri.  Osoite on Etelärakka 17 A.

Valaistuille hiihtoladuille ja ulkoilupoluille Aihkimajalta on matkaa 300 – 400 metriä.

Millainen?

Ahkimaja A on toinen puolikas paritalosta. Varasto erottaa talot toisistaan, joten naapurit eivät häiritse.  Aihkimaja on normaalin asunnon oloinen ja siellä on kaksi kahden hengen makuuhuonetta ja tilava parvi johon mahtuu tarvittaessa 4 henkilöä nukkumaan. Avaran olohuoneen yhteydessä olevan keittiö on täysin varusteltu.  Sauna on tilava ja suihkuhuoneessa on kaksi suihkua. Varastossa on myös hyvä suksien hoitotila.

Erilainen!

Aihkimaja on erittäin valoisa ja isoista ikkunoista näkyy esteettä Levitunturi. Tunturi on kuin meri, se on eri  vuorokauden aikoihin ja eri vuoden aikoihin aivan erilainen; pelkkä tunturin katsominen rauhoittaa! Erikoisuutena Aihkimajaan kuuluu syksyllä 2010 rakennettu pihakota on mainio paikka viettää iltaa ja tehdä ruokaa.

PS. Lataa tästä linkistä itsellesi Aihkimajan lomailijan ohjeet!